Regie flightcase 11 HE+ 1x uitschuif werkblad en monitor systeem

740,00

Excl. BTW

(895,40 incl btw)
+
Video regie flightcase. De regiekist is voorzien van 1x 11 HE 19 inch rack. Boven het 19 inch rack is een uitschuifbaar werkblad gemonteerd. In de lades kan ook een kleine video en audio mixer in worden geplaatst. De regieflightcase heeft boven de lade een opklap systeem voor een maximaal een 27 inch monitor.

Video regie flightcase. De regiekist is voorzien van 1x 11 HE 19 inch rack. Boven het 19 inch rack is een uitschuifbaar werkblad gemonteerd. In de lades kan ook een kleine video en audio mixer in worden geplaatst. De regieflightcase heeft boven de lade een opklap systeem voor een maximaal een 27 inch monitor. De is verstelbaar in 5 posisties. De achterzijde is voorzien van een serviceluik met kabeldoorvoer. Met de regie flightcase wordt het erg gemakkelijk om snel een live stream op te zetten. De flightcase is gebouwd van 9 mm berken met 1 mm HPL en dikke aluminium profielen.

U kunt er voor kiezen om 1 verstel systeem voor een monitor te laten vervallen, om bijvoorbeeld iets vast te monteren op van de werkbladen. De voordeksel kan worden voorzien van tafelpoten.

Afmeting van de kist op de bolhoeken gemeten is  700 cm breed x 60 cm diep x 101 cm hoog inclusief wielen.

Binnenzijde van de flightcase en lades zijn afgewerkt met zwarte lak zodat de laden goed schoon gemaakt kunnen worden. De Flightcase staat op 4 Tente wielen waarvan 2 geremd. Indien de gewenste flightcase er niet bij staat, vraag een offerte aan.