Regie flightcase+uitschuif werkblad

1.790,00

Excl. BTW

(2.165,90 incl btw)
+
Video regie flightcase. De flightcase is 3x 19 inch breed. De regiekist is voorzien van 2x 12 HE 19 inch rack. Tussen de 2 19 inch rack zijn 3 lades gemonteerd met vakverdeling. De regieflightcase is voorzien van een uitschuifbaar werkblad.el

Video regie flightcase. De flightcase is 3x 19 inch breed. De regiekist is voorzien van 2x 12 HE 19 inch rack. Tussen de 2 19 inch rack zijn 3 lades gemonteerd met vakverdeling. De regieflightcase is voorzien van een uitschuifbaar werkblad. In het werkblad is ruimte voor een 1HE module. Boven het werkblad van de videoregie flightcase kunnen maximaal 3 monitoren gemonteerd worden. Met de regie flightcase wordt het erg gemakkelijk om snel een live stream op te zetten. De flightcase is gebouwd van 9 mm berken met 1 mm HPL en dikke aluminium profielen.

U kunt er voor kiezen om 1 lade meer of minder in deze ladecase te laten monteren.

Afmeting van de kist op de bolhoeken gemeten is  195cm breed x 72 cm diep x 135 cm hoog inclusief wielen.

Binnenzijde van de flightcase en lades zijn afgewerkt met zwarte lak zodat de laden goed schoon gemaakt kunnen worden. De Flightcase staat op 6 Tente wielen waarvan 2 geremd. Indien de gewenste flightcase er niet bij staat, vraag een offerte aan.