Toolcase 4x lade en werkblad

1.095,00

Excl. BTW

(1.324,95 incl btw)
+
Toolcase / ladecase met 4 lades en uitklapbaar werkblad.

Toolcase met 4 lades en een uitklapbaar werkblad. Het werkblad is uitklapbaar zodat je een werkblad hebt van 50 cm diep en 110 cm breed. Deze toolcase is uitermate geschikt als gitaar service case. De lades zijn voorzien van verplaatsbare schotten. Onder het werkblad zit een rest vak of ruimte voor een 2 HE 19 inch rack. Het werkblad heeft eeen werkhoogte/stahoogte van 102 cm hoog. In de bovendeksel is een 19 inch rack gemnteerd voor bijvoorbeeld een ondiepe 19'' stemmodule (gitaar service case).Doordat het een heavy duty flightcase is, is de flightcase ook uitermate geschikt voor het vervoeren en bewaren van zware gereedschappen en onderdelen.  De flightcase is gebouwd van 9 mm berken met 1 mm HPL en dikke aluminium profielen.

De lade-geleiders van deze kist zijn extra zwaar uitgevoerd met een maximale draagkracht van 60 kg. Daardoor kunnen er ook zware voorwerpen/gereedschappen in worden opgeborgen.

U kunt er voor kiezen om 1 lade meer of minder in deze ladecase te laten monteren.

Afmeting van de kist op de bolhoeken gemeten is 60 cm breed x 60 cm diep x 115 cm hoog inclusief wielen.

Binnenzijde/lades zijn afgewerkt met zwarte lak zodat de laden goed schoon gemaakt kunnen worden. De Flightcase staat op 5 Tente wielen waarvan 2 geremd.