Flightcases

Flightcases worden gebruikt in de meest uiteenlopende toepassingen. U kunt het zo gek niet bedenken of het is te vervoeren in flightcases. Denk aan: kabelkisten, stolpkisten, toolcases, ladecases, wardrobe cases/kleding cases en uiteraard nog veel meer verschillende flightcases.

Bent u op zoek naar iets unieks? Wij doen ook maatwerk!

Meer informatie?
Vertrouwd door vele ondernemers
Flightcases
Branches
Overig
Prijs
-

Veelgestelde vragen

Prijs en levering
Hoe lang bedraagt de levertijd van de flightcase(s)?

De levertijd van de Flightcase bedraagt 2 tot 4 weken.
Bij AW Cases ligt de gemiddelde doorlooptijd op 2,5 week, maar om te zorgen dat u niet voor verrassingen staat wordt u altijd in de beginfase op de hoogte gehouden van de levertijd.
Voor maatwerk geldt geen vaste levertijd, dit wordt altijd in overleg met u afgestemd, aangezien dit per product en wensen kan verschillen.

Wat zijn de bezorgkosten van de flightcase(s)?

Er worden geen vaste bezorgkosten gehanteerd. Dit is namelijk afhankelijk van de hoeveelheid producten en/of flightcase-grootte.
Hiermee willen wij er voor zorgen dat wanneer u maar een enkele kist besteld, u niet vast zit aan de standaard-bezorgkosten van eventuele meerdere kisten.
Zo wordt uw flightcase altijd bezorgt tegen een nette prijs.

Kan ik de flightcase(s) zelf op komen halen?

Zeker, het is mogelijk om de flightcase op te komen halen.
Zo kunt u ook altijd een kijkje nemen in onze werkplaats.
De koffie staat in ieder geval altijd voor u klaar!

Kan ik een tijdstip afspreken voor de levering van de flightcase(s)?

Ja, dit is mogelijk. Wanneer de levertijd bekend is kunt u aangeven op welke dag en tijdstip u graag de kist in ontvangst wilt nemen.

Kan ik de flightcase(s) ook retourneren?

Het is mogelijk om de flightcase te retourneren, uiteraard enkel bij de standaarduitvoeringen.
Een maatwerk product is helaas niet mogelijk om te retourneren. Een maatwerk product wordt ook pas enkel en alleen ontwikkeld wanneer de wensen helder zijn en u volledig tevreden bent over het concept en idee.
Bij akkoord wordt deze dan ook pas ontwikkeld.

Kan ik mijn eigen wensen ook toevoegen ook toevoegen aan de flightcase?

Het is mogelijk om de flightcase naar wens te personaliseren.
Zo kunnen wij de kleuren van de kist aanpassen, ook is het eventueel mogelijk om uw logo op de kist te verwerken.
Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Zijn de prijzen inclusief transport?

Helaas niet. De prijzen zijn exclusief transport, afhankelijk van de hoeveelheid flightcases en/of flightcase-grootte wordt deze bepaald.
Dit zodat u nooit te veel betaald aan transportkosten.

Productinformatie
Wat is de levensduur van de flightcase(s)?

Bij een flightcase bouwen gaan wij uit van het product wat verpakt wordt, u wilt natuurlijk dat uw waardevolle camera, drone of DJ-apparatuur altijd goed beschermt wordt?
Vanuit dit principe wordt de flightcase dan ook gebouwd, om het product te allen tijde veilig op te bergen. Afhankelijk van hoe er met de flightcase wordt omgegaan is het mogelijk om deze tot wel 20 jaar te gebruiken!
Maar uiteraard wanneer er intensief gebruikt wordt gemaakt van de flightcase zoals bijvoorbeeld door een Rockband die door Europa tourt, dan kan het wel eens mogelijk zijn dat er een keer een onderdeel aan vervanging toe is.

Wat is het garantietermijn van de flightcase(s)?

Er geldt een standaard fabrieksgarantie op de bewegende onderdelen voor 3 jaar.
Dit is enkel van toepassing wanneer er aangetoond kan worden dat dit door toedoen van de leverancier is en niet door het gebruik.

Kunnen jullie ook flightcases maken voor producten niet getoond op de website of benoemd binnen de branches?

Ja, dat kan! Vaak met een bepaald aantal factoren, zoals afmetingen, weten wij al voldoende om de juiste flightcase voor u te maken.
We hebben zelfs een keer een flightcase gemaakt waarin hele motoren worden opgeborgen!

Onderhoud
Dient er onderhoud verricht te worden aan de flightcase(s)?

Nee, er dient geen specifiek onderhoud aan de flightcase verricht te worden. Maar wij begrijpen het uiteraard als u hem schoont wilt houden, dus de flightcase poetsen kan altijd.

De juiste partner voor alle soorten Flightcases

Ruim 10 jaar ervaring in de markt

Als dé flightcasefabrikant hebben wij een uitgebreid assortiment flightcases. Bent u op zoek naar een standaard model flightcase, 19 inch racks, server racks of een Flightcase op maat? AW Cases produceert het voor u! Bekijk de standaardmodellen eenvoudig in onze webshop. Toch op zoek naar een specifieker model of voor een specifiek product? Dat kan!

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag mee in de mogelijkheden.

Dat is onze kracht!

Van onze klanten krijgen wij vaak te horen dat wij meer bieden dan mogelijk is. Waarom? Omdat wij exact weten hoe een flightcase gebouwd kan worden. Heeft u dan ook een specifiek product? Dan hebben wij vaak aanvullend op uw wensen innovatieve ideeën om de efficiëntie van de flightcase nog verder te optimaliseren. Zo blijft geen enkele mogelijkheid onbenut.

Branches

Wij zijn actief binnen verschillende branches zoals, Entertainment, Muziek, Motorsport & Kunst, daarnaast bouwen wij ook flightcases voor machineonderdelen en productpresentaties. Door onze jarenlange ervaring en maatwerkmogelijkheden zijn andere branches ons ook niet vreemd. Staat uw branche er niet tussen? Aarzel niet en neem contact met ons op, graag bespreken we met u de mogelijkheden voor uw flightcase.

Flightcases

Bestel direct!

U heeft de juiste flightcase gevonden geschikt voor uw product? Geweldig! Bestel hem direct en eenvoudig in onze webshop.

  • Bestel eenvoudig & veilig in onze webshop!
  • Bestelling afhalen is mogelijk.
  • Snelle levering gegarandeerd.

Op zoek naar een flightcase op maat?

U bent er nog niet zeker van wat geschikt is voor uw product of bent op zoek naar een offerte op maat voor een specifiek product of wellicht voor een aantal producten? Contact ons dan direct met uw wensen, wij denken graag met u mee!

  • Wat u bedenkt, kunnen wij maken.
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat!
  • Wij denken graag mee in oplossingen & innovaties.

Maak vrijblijvend een afspraak, kom langs met uw product en wij adviseren in de mogelijkheden, eenvoudig toch?

Flightcase op maat?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen