Motorsport

Hoge snelheden, gierende banden en ronkende motoren die vele harten sneller doen kloppen. Motorsport is meer dan een sport alleen, een passie of zelfs grote liefde. Belangrijk om uw geliefde motoren en eventuele onderdelen goed op te bergen en veilig te verplaatsen.

Waarom AW Cases voor uw motorsport flightcase?

Bij motorsport zien we niet alleen snelheid op het circuit zelf, maar ook daarnaast. In de paddocks en bij het reizen tussen de verschillende racelocaties. Met de flightcases van AW Cases zorgen we er elke keer voor dat uw waardevolle materialen in topconditie aankomen.

AW Cases verzekerd u:

  • Optimale bescherming van uw kostbare motoren en onderdelen
  • Een snelle levering van motorsport flightcases
  • Veilig en eenvoudig uw spullen vervoeren of verplaatsen
  • Een maatwerk optie voor een perfect passende flightcase

Benieuwd hoe we dit voor u kunnen realiseren? We adviseren u graag.

Vertrouwd door vele ondernemers

Referenties

Vele op maat gemaakte flightcases

"Flightcase Techniek Nederland is een goede partij voor ons die gevoelige apparatuur verpakt. De communicatie naar ons goed en duidelijk.  Tijdens het proces wordt er meegedacht aan het ontwerp en ze houden je op de hoogte over de lopende orders." Maarten van der Zwan, Medewerker Operationele Voorbereiding Veiligheidsregio Gelderland Zuid

HTS Racing Team

"Van AW Cases hebben wij deze prachtige flightcase mogen ontvangen! Nu zijn wij er van verzekerd dan onze Mono altijd heel blijft met transport. Ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn, neem gerust contact op met AW Cases!" - HTS Racing Team

PG Motorsport

Super bedrijf en top samenwerking! - Paul Geeris, PG Motorsport

Project - AW Cases

''Een flightcase op maat voor een grootscherm. Ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor u, neem gerust contact op met AW Cases!''

Project-flightcases-AW Cases

''Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de geweldige service en professionele aanpak van de bouwer die ons onlangs twee flightcases heeft geleverd.''

''We willen de firma AllSeas en in het bijzonder Boris bedanken voor de order en de prettige samenwerking om dit project tot stand te brengen.''

Veelgestelde vragen

Prijs en levering
Hoe lang bedraagt de levertijd van de flightcase(s)?

De levertijd van de Flightcase is in overleg met de klant.

Wat zijn de bezorgkosten van de flightcase(s)?

Er worden geen vaste bezorgkosten gehanteerd. Dit is namelijk afhankelijk van de hoeveelheid producten en/of flightcase-grootte.
Hiermee willen wij er voor zorgen dat wanneer u maar een enkele kist besteld, u niet vast zit aan de standaard-bezorgkosten van eventuele meerdere kisten.
Zo wordt uw flightcase altijd bezorgt tegen een nette prijs.

Kan ik de flightcase(s) zelf op komen halen?

Zeker, het is mogelijk om de flightcase op te komen halen.
Zo kunt u ook altijd een kijkje nemen in onze werkplaats.
De koffie staat in ieder geval altijd voor u klaar!

Kan ik een tijdstip afspreken voor de levering van de flightcase(s)?

Ja, dit is mogelijk. Wanneer de levertijd bekend is kunt u aangeven op welke dag en tijdstip u graag de kist in ontvangst wilt nemen.

Kan ik de flightcase(s) ook retourneren?

Het is mogelijk om de flightcase te retourneren, uiteraard enkel bij de standaarduitvoeringen.
Een maatwerk product is helaas niet mogelijk om te retourneren. Een maatwerk product wordt ook pas enkel en alleen ontwikkeld wanneer de wensen helder zijn en u volledig tevreden bent over het concept en idee.
Bij akkoord wordt deze dan ook pas ontwikkeld.

Kan ik mijn eigen wensen ook toevoegen ook toevoegen aan de flightcase?

Het is mogelijk om de flightcase naar wens te personaliseren.
Zo kunnen wij de kleuren van de kist aanpassen, ook is het eventueel mogelijk om uw logo op de kist te verwerken.
Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Zijn de prijzen inclusief transport?

Helaas niet. De prijzen zijn exclusief transport, afhankelijk van de hoeveelheid flightcases en/of flightcase-grootte wordt deze bepaald.
Dit zodat u nooit te veel betaald aan transportkosten.

Productinformatie
Wat is de levensduur van de flightcase(s)?

Bij een flightcase bouwen gaan wij uit van het product wat verpakt wordt, u wilt natuurlijk dat uw waardevolle camera, drone of DJ-apparatuur altijd goed beschermt wordt?
Vanuit dit principe wordt de flightcase dan ook gebouwd, om het product te allen tijde veilig op te bergen. Afhankelijk van hoe er met de flightcase wordt omgegaan is het mogelijk om deze tot wel 20 jaar te gebruiken!
Maar uiteraard wanneer er intensief gebruikt wordt gemaakt van de flightcase zoals bijvoorbeeld door een Rockband die door Europa tourt, dan kan het wel eens mogelijk zijn dat er een keer een onderdeel aan vervanging toe is.

Wat is het garantietermijn van de flightcase(s)?

Er geldt een standaard fabrieksgarantie op de bewegende onderdelen voor 3 jaar.
Dit is enkel van toepassing wanneer er aangetoond kan worden dat dit door toedoen van de leverancier is en niet door het gebruik.

Kunnen jullie ook flightcases maken voor producten niet getoond op de website of benoemd binnen de branches?

Ja, dat kan! Vaak met een bepaald aantal factoren, zoals afmetingen, weten wij al voldoende om de juiste flightcase voor u te maken.
We hebben zelfs een keer een flightcase gemaakt waarin hele motoren worden opgeborgen!

Onderhoud
Dient er onderhoud verricht te worden aan de flightcase(s)?

Nee, er dient geen specifiek onderhoud aan de flightcase verricht te worden. Maar wij begrijpen het uiteraard als u hem schoont wilt houden, dus de flightcase poetsen kan altijd.

Veiligheid voorop

Binnen de motorsport is veiligheid een belangrijk onderdeel. Motorsport zorgt voor adrenaline en geeft een enorme kick, maar brengt ook gevaren met zich mee. De veiligheid van de coureur en omstanders staan daarom voorop.

Veiligheid vertalen we dan ook door in het ontwerp van onze motorsport flightcases. Uw voertuig of de daarbij behorende onderdelen moeten in alle omstandigheden onbeschadigd blijven en betrouwbaar zijn voor een volgende rit.

Daarom creëren we ijzersterke flightcases met een gebruiksvriendelijke indeling en strakke vormgeving.

Overzicht verzekerd

De motorsport flightcases zijn voorzien van een overzichtelijke indeling. Zo kunt u te allen tijde efficiënt werken en gemakkelijk aan het juiste onderdeel of gereedschap komen. Snel aan de slag? Geen enkel probleem. Met de doordachte interieurs van de flightcases bent u binnen no-time volledig operationeel.

Denkt u graag mee over de indeling van een motorsport flightcase die aan uw werkwijze voldoet? Dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden van een flightcase op maat.

 

Flightcase op maat?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen