Project-flightcases-AW Cases

''Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de geweldige service en professionele aanpak van de bouwer die ons onlangs twee flightcases heeft geleverd.''

Terug naar alle cases

Geweldige service en snelle levering van 2 flightcases!

Wat een prachtige woorden hebben wij mogen ontvangen van een klant die zeer tevreden is over de samenwerking!

“Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de geweldige service en professionele aanpak van de bouwer die ons onlangs twee flightcases heeft geleverd. We zijn uiterst tevreden met het eindresultaat en willen graag onze positieve ervaring delen.

We waren onder de indruk van de snelheid waarmee de bouwer onze bestelling heeft afgehandeld. We hadden een strakke deadline en waren bezorgd over het halen ervan, maar de bouwer heeft onze zorgen weggenomen door de flightcases ruim op tijd af te leveren. Een uitstekende klantgerichtheid en efficiëntie.

De kwaliteit van de flightcases overtrof onze verwachtingen. Ze zijn stevig, duurzaam en perfect op maat gemaakt voor onze specifieke behoeften. De bouwer heeft duidelijk aandacht besteed aan elk detail en heeft vakmanschap laten zien in het ontwerp en de constructie van de cases. Ze bieden een uitstekende bescherming voor onze waardevolle apparatuur tijdens transport en opslag.

Wat de communicatie betreft, was de bouwer altijd bereikbaar en reageerde snel op onze vragen en verzoeken. Ze waren zeer professioneel en behulpzaam bij het verstrekken van informatie over de voortgang. Dit zorgde voor een vlotte samenwerking en gaf ons het vertrouwen dat we met echte experts werkten.

Tot slot willen we ook de klantvriendelijkheid van de bouwer benadrukken. Ze waren vriendelijk, geduldig en bereid om mee te denken om de flightcases aan onze specifieke vereisten te voldoen. De klantgerichte aanpak maakte het proces aangenaam en stressvrij.

Kortom, we zijn uiterst tevreden met de service en de kwaliteit van de flightcases die we van deze bouwer hebben ontvangen. We bevelen hen ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en hoogwaardige oplossingen voor hun transportbehoeften. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken. Bedankt voor jullie fantastische werk!”

– Predrag Joldić, Head of supply chain | Van Overeem Nuclear BV

Project-flightcases-AW Cases
Project-flightcases-AW Cases
Project-flightcases-AW Cases
Project-flightcases-AW Cases
Project-flightcases-AW Cases