Flightcase op maat

U bent op zoek naar maatwerk, specifiek voor een product zoals een DJ-mixer of juist voor een grote oplage van 50 theaterlampen. Ieder uniek in vorm of juist allen in een dezelfde máár een zeer specifieke vorm. Niet geschikt voor een standaard kist, enkel maatwerk voldoet. Onze ervaren medewerkers zijn dé specialisten in het maken van een flightcases volledig op maat.

 

Vertrouwd door vele ondernemers
Flightcase op maat

Flightcase op maat

Proces in beeld

Helder, van begin tot eind volledig in eigen beheer! Onze werkplaats beschikt over moderne apparatuur en machines voor perfecte flightcase onderdelen. Onze ervaren medewerkers maken gebruik van de nieuwste tekensoftware en CNC-freestechniek voor het ontwikkelen van de flightcases. Iedere flightcase die onze werkplaats verlaat is uitgebreid gecontroleerd op de juiste kwaliteit en specificaties. Hierdoor maken en leveren wij enkel producten van topkwaliteit af!

Op zoek naar een op maat gemaakte flightcase?

  • Wat u bedenkt, kunnen wij maken.
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.
  • Wij denken graag mee in oplossingen en innovaties.
Meer informatie?

Referenties

Vele op maat gemaakte flightcases

"Flightcase Techniek Nederland is een goede partij voor ons die gevoelige apparatuur verpakt. De communicatie naar ons goed en duidelijk.  Tijdens het proces wordt er meegedacht aan het ontwerp en ze houden je op de hoogte over de lopende orders." Maarten van der Zwan, Medewerker Operationele Voorbereiding Veiligheidsregio Gelderland Zuid

HTS Racing Team

"Van AW Cases hebben wij deze prachtige flightcase mogen ontvangen! Nu zijn wij er van verzekerd dan onze Mono altijd heel blijft met transport. Ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn, neem gerust contact op met AW Cases!" - HTS Racing Team

PG Motorsport

Super bedrijf en top samenwerking! - Paul Geeris, PG Motorsport

Project - AW Cases

''Een flightcase op maat voor een grootscherm. Ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor u, neem gerust contact op met AW Cases!''

Project-flightcases-AW Cases

''Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de geweldige service en professionele aanpak van de bouwer die ons onlangs twee flightcases heeft geleverd.''

''We willen de firma AllSeas en in het bijzonder Boris bedanken voor de order en de prettige samenwerking om dit project tot stand te brengen.''

'Sinds enkele maanden maken ook wij gebruik van het AW RQ systeem, nu wij onze producties vooraf kunnen voorbereiden scheelt dit ons op locatie veel tijd. Dit tezamen met het modulaire aspect hebben voor ons de doorslag gegeven om over te stappen. Bedankt voor de fijne service! Groetjes uit Schagen'

De juiste partner voor alle soorten Flightcases

Al meer dan 12,5 jaar ervaring

Of het nu gaat om het laten ontwikkelen van een op maat gemaakte flightcase voor een volledige motor, machineonderdelen van een Porsche, een kunststuk, licht- en geluidsapparatuur of een drone: bij AW Cases is het allemaal mogelijk.

Door onze jarenlange ervaring maken wij een op maat gemaakte flightcase volledig naar uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze referenties en zie welke maatwerkproducten wij al hebben mogen realiseren voor onze (inter)nationale partners. Heeft u vragen? Aarzel niet en neem direct contact op, wij staan u graag te woord.

Bescherm uw product(en)

Een product van waarde, of het nu een geldwaarde betreft of een emotionele waarde, wilt u natuurlijk voor transport of eventuele andere toepassingen zo goed mogelijk beschermd hebben. Een flightcase biedt hiervoor een oplossing. Met zijn stevige solide constructie en zijn zachte foamen binnenkant blijft uw product goed beschermt.

Maatwerk & precisie

Het is dan ook mogelijk om de flightcase op maat te laten maken, zodat het product er precies inpast. De flightcase is exact geschikt is voor dat product en het product heeft ook geen mogelijkheid heeft om te gaan schuiven. Daardoor is er minder kans op beschadiging en is het product goed beschermd. Een greepje meer of minder, geen probleem! Wij hebben alle onderdelen in huis zodat u een perfecte flightcase kunt laten bouwen door ons.

AW Cases biedt deze mogelijkheid. Bij AW Cases zijn wij gespecialiseerd in het maken van flightcases op maat, of het nu een kunststuk betreft, machineonderdelen, licht- en geluidsapparatuur of u wilt een mooie case voor een productpresentatie, dat kan!

Flightcase op maat

Deskundig advies voor een flightcase volledig op maat

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we uw wensen. U heeft een idee of een product waar u graag een flightcase voor wilt. Wij hebben de ervaringen en de nodige expertise waardoor we uw wensen nog concreter kunnen maken. Zo realiseren we samen een flightcase die optimaal is voor uw product en/of wens.

Heeft u meerdere (dezelfde) producten die aan deze vereisten dienen te voldoen? Geen probleem! Nadat we samen de eerste flightcase volledig naar wens hebben ingericht is het dankzij onze moderne apparatuur, nieuwste tekensoftware en CNC-freestechniek het mogelijk om zo meerdere flightcases te ontwikkelen. Verschillend of dezelfde, allemaal volledig op maat!

Veelgestelde vragen

Waarvoor kan een flightcase gebruikt worden?

Flightcases worden gebruikt in de meest uiteenlopende toepassingen. U kunt het zo gek niet bedenken of het is te vervoeren in flightcases. AW Cases heeft een groot assortiment aan verschillende soorten flightcases, denk bijvoorbeeld aan: kabelkisten, stolpkisten, toolcases, wardrobe cases/kleding cases en uiteraard nog veel meer verschillende flightcases.

Flightcases staan voornamelijk bekend door het gebruik in de entertainmentindustrie, motorsport en defensie. Tegenwoordig worden flightcases voor steeds meer doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld voor het vervoer van meetapparatuur, computers, LED-schermen, gereedschappen, machineonderdelen, kunstwerken en medische apparatuur.

Bent u op zoek naar een unieke flightcase of heeft u een idee over een product waarvoor u een flightcase wilt? AW Cases heeft de ervaring en nodige expertise om uw idee nog concreter te krijgen om zo een flightcase te realiseren die optimaal is voor uw product en/of wens.

Welke soorten flightcases zijn er?

Flightcases zijn er in verschillende maten, kwaliteit en afwerkingen. Bij AW Cases hebben wij een groot aanbod aan verschillende flightcases die ingezet kunnen worden voor verschillende doeleinden. Voor elke branche hebben wij verschillende passende flightcases. Zoals voor de entertainmentbranche, muziekbranche, motorsportbranche en kunstbranche. Daarnaast hebben wij ook flightcases voor machineonderdelen en hebben wij presentatiekoffers.

Hoe werkt het proces om een flightcase op maat te laten maken?

Wij werken met een standaard proces om de beste kwaliteit te bieden. Allereerst gaan wij met u in gesprek om te bepalen wat uw behoeften en wensen zijn, betreft de op maat gemaakte flightcase. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat voor product u wilt vervoeren in de case en welke reis de case moet gaan afleggen. Op basis hiervan kunnen wij precies de juiste inschatting maken welke op maat gemaakte flightcase het beste bij uw behoefte en wensen past.

Wat is de levertijd van een flightcase?

Wanneer u een op maat gemaakte flightcase bij AW Cases laat maken zullen wij streven naar een levertijd van 3,5/4 weken. De reden hiervoor is dat het op maat maken van een flightcase uiteraard langer zal duren dan wanneer u een standaard case kiest. Als AW Cases gaan wij voor topkwaliteit hierdoor kan het zijn dat de levering en productie iets langer duren. U bent hier te allen tijde tijdig van op de hoogte.

In welke kleuren zijn de flightcases beschikbaar?

Er zijn verschillende mogelijkheden in kleur wanneer u een flightcase op maat laat maken bij AW Cases. De flightcases zijn beschikbaar in de standaardkleur zwart. Daarnaast kan een flightcase ook worden geleverd in de 4 uni kleuren, dit zijn de kleuren wit, grijs, blauw en rood. Zit hier toch niet de kleur bij die u in gedachten had voor uw flightcase? Dan is dat geen probleem, buiten deze kleuren hebben wij namelijk een kleurwaaier van 90 kleuren. Wilt u meer weten over deze kleuren neem dan contact met ons op.

Waar zijn de flightcases van gemaakt?

Net als u vindt u het waarschijnlijk ook belangrijk dat de flightcases tegen een stootje kunnen en ook voor langere tijd meegaan. Daarom worden onze flightcases gemaakt van heavy duty materialen. Dit zijn zware materialen die ook voor een leven lang meegaan. Onze flightcases worden gemaakt in onze werkplaats waar wij beschikken over moderne apparatuur en machines. Iedere flightcase die onze werkplaats verlaat is uitgebreid gecontroleerd op de juiste kwaliteit en specificaties. Hierdoor kunnen wij ook topkwaliteit garanderen.

Kan de flightcase bezorgd worden?

Ja, de flightcase kan bezorgd worden. De meeste transporten worden echter extern uitgevoerd. Wilt u toch dat AW Cases de flightcase(s) bezorgd dan kan dit ook, de kosten hiervoor zijn op aanvraag. Wilt u meer weten over de bezorging opties van de flightcases neem dan contact met ons op.

Kan ik ook een flightcase retour sturen?

Wanneer de flightcase binnen het bedenktermijn niet naar wens blijkt, kunt u de aankoop herroepen en de producten naar ons retour sturen. Uw aankoopbedrag inclusief de verzendkosten wordt zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van overeenkomst – naar u teruggestort. Bij maatwerk flightcases worden vooraf tekeningen gemaakt. Deze worden ter controle doorgestuurd voordat de productie van de flightcase(s) gestart wordt. Maatwerk flightcases kunnen daardoor niet worden geretourneerd. Mocht er een probleem zijn met de flightcase neem dan contact met ons op zodat we samen voor een passende oplossing kunnen kijken.

Flightcase op maat?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen