Flightcase op maat

U bent op zoek naar maatwerk, specifiek voor een product zoals een DJ-mixer of juist voor een grote oplage van 50 theaterlampen. Ieder uniek in vorm of juist allen een dezelfde máár een zeer specifieke vorm. Niet geschikt voor een standaard kist, enkel maatwerk voldoet. AW Cases biedt de uitkomst, wij zijn dé flightcase bouwer. Laat bij ons een flightcase maken.

Of het nu gaat om het laten ontwikkelen van een flightcase op maat voor een volledige motor, machineonderdelen van een Porsche, een kunststuk, licht- en geluidsapparatuur of een drone, bij AW Cases is het allemaal mogelijk.

Door onze jarenlange ervaring maken wij de flightcase op maat volledig naar uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze referenties en zie welke maatwerkproducten wij al hebben mogen realiseren voor onze (inter)nationale partners. Heeft u vragen? Aarzel niet en neem direct contact op, wij staan u graag te woord.

Vertrouwd door vele ondernemers
Flightcase op maat

Flightcase op maat

Proces in beeld

Helder, van begin tot eind volledig in eigen beheer! Onze werkplaats beschikt over moderne apparatuur en machines voor perfecte flightcase onderdelen. Wij maken gebruik van de nieuwste tekensoftware en CNC-freestechniek voor het ontwikkelen van de flightcases. Iedere flightcase die onze werkplaats verlaat is uitgebreid gecontroleerd op de juiste kwaliteit en specificaties. Hierdoor maken en leveren wij enkel producten van topkwaliteit af!

Op zoek naar een flightcase op maat?

  • Wat u bedenkt, kunnen wij maken.
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.
  • Wij denken graag mee in oplossingen en innovaties.
Meer informatie?

Referenties

Vele op maat gemaakte flightcases

"Flightcase Techniek Nederland is een goede partij voor ons die gevoelige apparatuur verpakt. De communicatie naar ons goed en duidelijk.  Tijdens het proces wordt er meegedacht aan het ontwerp en ze houden je op de hoogte over de lopende orders." Maarten van der Zwan, Medewerker Operationele Voorbereiding Veiligheidsregio Gelderland Zuid

HTS Racing Team

"Van AW Cases hebben wij deze prachtige flightcase mogen ontvangen! Nu zijn wij er van verzekerd dan onze Mono altijd heel blijft met transport. Ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn, neem gerust contact op met AW Cases!" - HTS Racing Team

PG Motorsport

Super bedrijf en top samenwerking! - Paul Geeris, PG Motorsport

De juiste partner voor alle soorten Flightcases

Al meer dan 10 jaar ervaring

Bescherm uw product(en)

Een product van waarde, of het nu een geldwaarde betreft of een emotionele waarde, wilt u natuurlijk voor transport of eventuele andere toepassingen zo goed mogelijk beschermd hebben. Een flightcase biedt hiervoor een oplossing. Met zijn stevige solide constructie en zijn zachte foamen binnenkant blijft uw product goed beschermt.

Maatwerk & precisie

Het is dan ook mogelijk om de flightcase op maat te laten maken, zodat het product er precies inpast. De flightcase is exact geschikt is voor dat product en het product heeft ook geen mogelijkheid heeft om te gaan schuiven. Daardoor is er minder kans op beschadiging en is het product goed beschermd.

AW Cases biedt deze mogelijkheid. Bij AW Cases zijn wij gespecialiseerd in het maken van flightcases op maat, of het nu een kunststuk betreft, machineonderdelen, licht- en geluidsapparatuur of u wilt een mooie case voor een productpresentatie, dat kan!

Flightcase op maat - werkplaats

Deskundig advies voor een flightcase op maat

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we uw wensen. U heeft een idee of een product waar u graag een flightcase voor wilt. Wij hebben de ervaringen en de nodige expertise waardoor we uw wensen nog concreter kunnen maken. Zo realiseren we samen een flightcase die optimaal is voor uw product en/of wens.

Heeft u meerdere (dezelfde) producten die aan deze vereisten dienen te voldoen? Geen probleem! Nadat we samen de eerste flightcase volledig naar wens hebben ingericht is het dankzij onze moderne apparatuur, nieuwste tekensoftware en CNC-freestechniek het mogelijk om zo meerdere flightcases te ontwikkelen. Verschillend of dezelfde, allemaal volledig op maat!

Flightcase op maat?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen