Flightcase configurator

Onze flightcase configurator biedt u de mogelijkheid om een flightcase naar wens samen te stellen. Middels deze configurator maakt u de flightcase die past bij het vervoeren van uw waardevolle apparatuur. Of u nu een muzikant bent die zijn instrumenten beschermt, een fotograaf die waardevolle camera-apparatuur meeneemt, of een professional die kwetsbare technologische apparaten transporteert, een flightcase op maat is de ideale oplossing.

Flightcases

Stel je eigen Flightcases samen!

Proces in beeld

AW cases bied jou de mogelijkheid om volledig zelf je flightcase samen te stellen. Met onze deskundige begeleiding en het gebruik van moderne technologie, kun je de perfecte flightcase ontwerpen die volledig voldoet aan jouw unieke behoeften en specificaties. Jouw creativiteit wordt ondersteund door onze ervaren medewerkers en geavanceerde productiemogelijkheden, waardoor je verzekerd bent van een eindproduct dat niet alleen aan, maar zelfs de verwachtingen overtreft. Kies voor maatwerk, kies voor kwaliteit – kies voor flightcases die in eigen beheer zijn samengesteld.

Op zoek naar Flightcase die volledig naar jouw wensen kan worden samengesteld?

  • Wat u ontwerpt, kunnen wij maken.
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.
  • Graag denken wij mee in oplossingen en innovaties
Meer informatie?

Referenties

Veel zelf ontwerpen Flightcases

"Flightcase Techniek Nederland is een goede partij voor ons die gevoelige apparatuur verpakt. De communicatie naar ons goed en duidelijk.  Tijdens het proces wordt er meegedacht aan het ontwerp en ze houden je op de hoogte over de lopende orders." Maarten van der Zwan, Medewerker Operationele Voorbereiding Veiligheidsregio Gelderland Zuid

HTS Racing Team

"Van AW Cases hebben wij deze prachtige flightcase mogen ontvangen! Nu zijn wij er van verzekerd dan onze Mono altijd heel blijft met transport. Ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn, neem gerust contact op met AW Cases!" - HTS Racing Team

PG Motorsport

Super bedrijf en top samenwerking! - Paul Geeris, PG Motorsport

Project - AW Cases

''Een flightcase op maat voor een grootscherm. Ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor u, neem gerust contact op met AW Cases!''

Project-flightcases-AW Cases

''Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de geweldige service en professionele aanpak van de bouwer die ons onlangs twee flightcases heeft geleverd.''

''We willen de firma AllSeas en in het bijzonder Boris bedanken voor de order en de prettige samenwerking om dit project tot stand te brengen.''

Flightcase configurator

Een flightcase configurator stelt je in staat om volledige controle te hebben over het ontwerp van je flightcase. Dit betekent dat je de afmetingen, het materiaal, de indeling en andere specifieke kenmerken kunt aanpassen aan de eisen van jouw apparatuur. Het resultaat is een op maat gemaakte flightcase die perfect aansluit op de vorm en grootte van je apparatuur, wat zorgt voor maximale bescherming tijdens transport

Voordelen van een flight case configurator

Flexibiliteit

Een van de voordelen van een flightcase configurator is de flexibiliteit die het biedt. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, waaronder hout, aluminium of kunststof, afhankelijk van jouw specifieke behoeften. Bovendien kun je de interne indeling aanpassen met schuimvulling op maat, zodat elk onderdeel van je apparatuur stevig op zijn plaats blijft tijdens het transport.

 

Duurzaamheid

Een ander aspect om te overwegen is de duurzaamheid van een op maat gemaakte flightcase. Doordat je zelf de materialen kunt kiezen, kun je ervoor zorgen dat de case bestand is tegen ruwe behandelingen, schokken en stoten. Dit verlengt de levensduur van je apparatuur aanzienlijk en beschermt je investering op de lange termijn.

 

Gemakkelijk verplaatsbaar

Bovendien kan een flightcase configurator je ook helpen bij het optimaliseren van de draagbaarheid. Door het juiste ontwerp te kiezen, kun je ervoor zorgen dat de case gemakkelijk te dragen en te verplaatsen is, zelfs als je onderweg bent naar verschillende locaties. Dit is vooral belangrijk voor professionals die regelmatig reizen en hun apparatuur veilig en efficiënt willen transporteren.

Kortom, een flightcase configurator biedt een oplossing op maat voor iedereen die waarde hecht aan de veiligheid en bescherming van zijn kostbare apparatuur. Door de flexibiliteit, duurzaamheid en draagbaarheid die het biedt, is het een investering die zichzelf terugbetaalt door de levensduur van je apparatuur te verlengen en onnodige reparatie- of vervangingskosten te voorkomen. Maak gebruik van een flightcase configurator en geniet van gemoedsrust, wetende dat je apparatuur veilig en beschermd is, waar je ook naartoe gaat.

Specifieke wensen of meerdere aantallen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.
Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen
Vertrouwd door vele ondernemers

Veelgestelde vragen

Welke soort flightcases zijn er?

AW Cases biedt een breed scala aan flightcases, variërend in afmetingen, kwaliteit en afwerking. Ons uitgebreide assortiment omvat diverse flightcases die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen. Of het nu gaat om de entertainmentbranche, muziekindustrie, motorsport, kunstsector, machineonderdelen of presentatiekoffers, wij hebben flightcases die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften van elke branche.

In welke kleuren komen de flightcases?

Er zijn verschillende mogelijkheden in kleur wanneer u een flightcase op maat laat maken bij AW Cases. De flightcases zijn beschikbaar in de standaardkleur zwart. Daarnaast kan een flightcase ook worden geleverd in de 4 uni kleuren, dit zijn de kleuren wit, grijs, blauw en rood. Zit hier toch niet de kleur bij die u in gedachten had voor uw flightcase? Dan is dat geen probleem, buiten deze kleuren hebben wij namelijk een kleurwaaier van 90 kleuren. Wilt u meer weten over deze kleuren neem dan contact met ons op.

Kan een flightcase worden bezorgt?

Ja, de flightcase kan bezorgd worden. De meeste transporten worden echter extern uitgevoerd. Wilt u toch dat AW Cases de flightcase(s) bezorgd dan kan dit ook, de kosten hiervoor zijn op aanvraag. Wilt u meer weten over de bezorging opties van de flightcases neem dan contact met ons op.

Kan de Flightcase retour worden gestuurd?

Indien de flightcase niet aan uw verwachtingen voldoet binnen de bedenktermijn, heeft u de mogelijkheid om de aankoop te herroepen en de producten naar ons terug te sturen. Het aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, aan u terugbetaald. Voor maatwerk flightcases worden vooraf tekeningen gemaakt, die ter controle worden doorgestuurd voordat de productie van de flightcase(s) begint. Vanwege deze maatwerkprocedure kunnen maatwerk flightcases niet worden geretourneerd. Mocht er echter een probleem zijn met de flightcase, neem dan contact met ons op, zodat we gezamenlijk naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Waar zijn de flightcases van gemaakt?

Net als u vindt u het waarschijnlijk ook belangrijk dat de flightcases tegen een stootje kunnen en ook voor langere tijd meegaan. Daarom worden onze flightcases gemaakt van heavy duty materialen. Dit zijn zware materialen die ook voor een leven lang meegaan. Onze flightcases worden gemaakt in onze werkplaats waar wij beschikken over moderne apparatuur en machines. Iedere flightcase die onze werkplaats verlaat is uitgebreid gecontroleerd op de juiste kwaliteit en specificaties. Hierdoor kunnen wij ook topkwaliteit garanderen.