Server rack

Server racks, zijn net als onze 19 inch racks, geschikt voor al uw modulaire elektrische apparatuur. Een server rack wordt gebruikt om netwerkapparatuur veilig op te bergen. Voordat u gaat kijken naar welk server rack voor u geschikt is, is het van belang te weten hoeveel HE (Hoogte Eenheden) u nodig heeft. 1 HE is 4,445 centimeter hoog.

Op basis daarvan kunt u het juiste server rack kiezen. Wellicht is het verstandig om een server rack te kopen met enkele HE meer. Mocht u in de toekomst meer netwerkapparatuur willen behuizen is het uiteraard zonde om hiervoor nog een server rack aan te schaffen.

Wij bieden ook een geheel eigen innovatieve oplossing voor de server racks. Het AW RacQ systeem, een server rack met een innovatieve ‘Easy-Slide’ functionaliteit. Deze maakt het een stuk eenvoudiger om modulaire netwerkapparatuur in en uit uw server rack te schuiven.

Bekijk ons uitgebreide assortiment server racks in standaard uitvoeren. Wij bieden deze standaard aan met de volgende uitvoeringen: 19 inch racks enkele deur, 19 inch racks dubbele deur, 19 inch racks geveerd, 19 inch slamracks en 19 inch racks tunnels.

Meer informatie
Vertrouwd door vele ondernemers
Flightcases
Branches
Overig
Prijs
-

"Flightcase Techniek Nederland is een goede partij voor ons die gevoelige apparatuur verpakt. De communicatie naar ons goed en duidelijk.  Tijdens het proces wordt er meegedacht aan het ontwerp en ze houden je op de hoogte over de lopende orders." Maarten van der Zwan, Medewerker Operationele Voorbereiding Veiligheidsregio Gelderland Zuid

HTS Racing Team

"Van AW Cases hebben wij deze prachtige flightcase mogen ontvangen! Nu zijn wij er van verzekerd dan onze Mono altijd heel blijft met transport. Ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn, neem gerust contact op met AW Cases!" - HTS Racing Team

PG Motorsport

Super bedrijf en top samenwerking! - Paul Geeris, PG Motorsport

Project - AW Cases

''Een flightcase op maat voor een grootscherm. Ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor u, neem gerust contact op met AW Cases!''

Project-flightcases-AW Cases

''Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de geweldige service en professionele aanpak van de bouwer die ons onlangs twee flightcases heeft geleverd.''

''We willen de firma AllSeas en in het bijzonder Boris bedanken voor de order en de prettige samenwerking om dit project tot stand te brengen.''

De juiste partner voor alle soorten server racks

Ruim 12,5 jaar ervaring in de markt

Het behuizen van uw netwerkapparatuur is van groot belang. Verschillende computers of apparaten zijn gekoppeld aan uw server. Problemen met de server zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen niet meer door kunnen gaan of het proces vermoeilijken of misschien zelfs volledig stilleggen. Dit wilt u uiteraard voorkomen?

Daarom is het van groot belang uw netwerkapparatuur en servers te behuizen in de juiste server racks om te zorgen voor een betrouwbaar netwerk. U kunt eenvoudig uw server rack online kopen via onze webshop. Staat het juiste product er niet tussen, wilt u graag meer advies over welk product het meest geschikt is voor uw apparatuur of bent u op zoek naar een maatwerk oplossing? Geen probleem! Neem eenvoudig contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Server rack kopen? Bestel direct!

U heeft de juiste server rack gevonden geschikt voor uw product? Geweldig! Bestel hem direct en eenvoudig in onze webshop.

  • Bestel eenvoudig & veilig in onze webshop.
  • Bestelling afhalen is mogelijk!
  • Snelle levering gegarandeerd.

U bent er nog niet zeker van wat geschikt is voor uw product of bent op zoek naar een offerte op maat voor een specifiek product of wellicht voor een aantal producten?

Contact ons dan direct met uw wensen, wij denken graag met u mee!

Op zoek naar een flightcase op maat?

  • Wat u bedenkt, kunnen wij maken.
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte op maat!
  • Wij denken graag mee in oplossingen & innovaties.

Maak vrijblijvend een afspraak, kom langs met uw product en wij adviseren in de mogelijkheden, eenvoudig toch?

Flightcase op maat?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen