19 Inch Rack

19 inch racks zijn geschikt voor al uw modulaire elektronische apparatuur. Veel studio-apparatuur is uitgevoerd in 19 inch formaat, denk hierbij aan servers, versterkers, compressors, equalizers en channel strips. Het handige aan de 19 inch racks is dat deze altijd een vaste maat hanteren, namelijk: 19 inch. Afhankelijk van de producten en de hoeveelheid producten is het wel belang dat u goed kijkt naar de hoogte eenheden (HE). 1 HE is 4,445 centimeter.

Bekijk ons uitgebreide assortiment 19 inch racks. Wij bieden deze standaard aan met de volgende uitvoeringen: 19 inch racks enkele deur, 19 inch racks dubbele deur, 19 inch racks geveerd, 19 inch slamracks en 19 inch racks tunnels.

Daarnaast bieden wij ook een geheel eigen innovatieve oplossing voor de 19 inch racks. Het AW RacQ systeem, een 19 inch rack met een innovatieve ‘Easy-Slide’ functionaliteit. Deze maakt het een stuk eenvoudiger om modulaire apparatuur in en uit uw flightcase te schuiven. Ook maatwerk is hierin mogelijk, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Bent u op zoek naar iets unieks? Wij doen ook maatwerk!

Meer informatie
Vertrouwd door vele ondernemers
Flightcases
Branches
Overig
Prijs
-

Referenties

Vele op maat gemaakte flightcases

"Flightcase Techniek Nederland is een goede partij voor ons die gevoelige apparatuur verpakt. De communicatie naar ons goed en duidelijk.  Tijdens het proces wordt er meegedacht aan het ontwerp en ze houden je op de hoogte over de lopende orders." Maarten van der Zwan, Medewerker Operationele Voorbereiding Veiligheidsregio Gelderland Zuid

HTS Racing Team

"Van AW Cases hebben wij deze prachtige flightcase mogen ontvangen! Nu zijn wij er van verzekerd dan onze Mono altijd heel blijft met transport. Ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn, neem gerust contact op met AW Cases!" - HTS Racing Team

PG Motorsport

Super bedrijf en top samenwerking! - Paul Geeris, PG Motorsport

De juiste partner voor alle soorten 19 inch racks

Ruim 10 jaar ervaring in de markt

De oorsprong kent zich in het behuizen van electronica voor spoorwegen. Tegenwoordig wordt het gebruikt om vele soorten electronica te behuizen. 19 inch racks zijn een eenvoudige, veilige en (soms) ook mobiele oplossing om apparatuur aaneengesloten bij elkaar te houden.

19 inch racks zijn geschikt voor vele verschillende toepassingen. Wij hebben een uitgebreid assortiment 19 inch racks in onze webshop staan, zo is het eenvoudig om online een 19 inch rack te kopen. Staat voor u het juiste product er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

Wilt u graag vrijblijvend advies over welke 19 inch rack het meest geschikt is voor uw apparatuur of toepassingen? Ook dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen, wij denken graag mee in oplossingen voor uw vraag.

19 inch rack kopen? Bestel direct!

  • Bestel eenvoudig & veilig in onze webshop.
  • Bestelling afhalen is mogelijk!
  • Snelle levering gegarandeerd.

U bent er nog niet zeker van wat geschikt is voor uw product of bent op zoek naar een offerte op maat voor een specifiek product of wellicht voor een aantal producten?
Contact ons dan direct met uw wensen, wij denken graag met u mee!

Op zoek naar een flightcase op maat?

  • Wat u bedenkt, kunnen wij maken.
  • Ontvang binnen 24 uur een offerte.
  • Wij denken graag mee in oplossingen & innovaties.

Maak vrijblijvend een afspraak, kom langs met uw product en wij adviseren in de mogelijkheden, eenvoudig toch?

Flightcase op maat?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen